23948sdkhjf

Det går bedre end ventet hos Lindpro

Den MT Højgaard-ejede el-installatør kom ud af 2011 med øget omsætning og et stærkt forbedret resultat.
Lindpro A/S har netop offentliggjort regnskabet for 2011, og her meldes om fremgang på både top- og bundlinje.

Sammenlignet med 2010 er omsætningen steget med knapt 35 mio. kr. til 925 mio. kr., mens resultatet før skat er øget fra 2,9 til 29 mio. kr.

Det realiserede resultat overstiger forventningen til regnskabsåret og betegnes derfor ikke overraskende som tilfredsstillende.

Positivt resultat giver energi
- Vi har i vores strategiske arbejde fokuseret på øget lønsomhed. Det er også en af hovedårsagerne til, at vi i dag kan præsentere et positivt resultat. Vi glæder os endvidere over, at vores ordrebeholdning ved årsskiftet udgjorde et fornuftigt højt niveau, siger Lindpros adm. direktør Michael Højgaard.

Direktøren forventer, at virksomheden holder indtjening såvel som omsætning på et ambitiøst niveau i det nuværende regnskabsår.

- Vi udvikler konstant virksomheden med henblik på at yde merværdi til vores kunder, og vi har et dygtigt og kompetent hold af medarbejdere, som arbejder hårdt på at indfri vores målsætninger, slutter Michael Højgaard.

Lindpro beskæftiger 1000 medarbejdere fordelt på mere end 20 lokalafdelinger i Danmark og har datterselskabet Arssarnerit i Grønland. Kompetenceområderne er: el-installation, intelligente bygningsinstallationer, industrianlæg, offshore, automation, brandalarmering, tyverianlæg, adgangskontrol, kaldeanlæg, overvågning, telecom, trafik, service, VVS og maskinelektro.

Lindpro er 100 procent ejet af MT Højgaard, som også har offentliggjort 2011-regnskab i denne uge. Læs mere i artiklen MT Højgaard-chef fratræder efter stort minus


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109