23948sdkhjf

Lokale håndværkere opfordres til at byde på stadion-projekt

Bliver stadion-projektet i Hjørring 12 millioner dyrere end først beregnet, skal det sendes i EU-udbud. Politikerne opfordrer lokale virksomheder til at byde på opgaven.
En multisal, parkeringspladser og inventar på stadion.

Det bliver en del af stadion-projektet i Hjørring efter, at kommunen har set på nødvendige forøgelser af midlerne til byggeriet. Det indebærer konkret en forøgelse fra 35 mio. kroner til 47 mio. kroner. Heraf udgør lejeindtægter fra multisalen 2 mio. kroner. Det skriver DitCentrum.dk.

Prissedlen har fået dette hak opad, da en gennemgang af det oprindelige budget viste, at der ikke var midler nok til at indfri ønskerne til komplekset. Herunder multisalen og parkeringspladserne.

Håndværkere bør gå sammen og byde
Forøgelsen af projektets økonomi betyder, at det nu skal sendes i EU-udbud. Lokalpolitikerne håber dog stadig, at det bliver lokale kræfter, som får fingre i opgaven. Derfor sendes en opfordring til håndværkere i området:

- Jeg håber, at de lokale firmaer vil gå sammen med andre i en totalentreprise og dermed være med til at byde på opgaven, så også lokale kan være med til at bygge vores nye stadion, siger formand for fritids- og kulturudvalget, Sven Bertelsen, til DitCentrum.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111