23948sdkhjf

Ny generation og nyt grej ruster Møller & Co til fremtiden

Møller & Co A/S Entreprenører i Ringsted har købt ny maskinpark og fuldender samtidig et generationsskifte. Firmaet er klar i startblokkene til opsvinget.
Ledelsen hos Møller & Co. A/S i Ringsted lægger ikke skjul på, at det er gået lidt trægt med at få ordrer ind i de seneste par år. Senest er den lidt stille periode blevet brugt til at indkøbe fem nye Caterpillar gravemaskiner og sideløbende er generationsskiftet fuldendt.

Virksomheden ledes nu af Rikke og Klaus Møller samt Morten Hansen, mens Gert Møller og John Hansen har trukket sig tilbage. For virksomheden og kunderne er ændringerne dog ikke så markante, eftersom de tre nye ledere har været en del af virksomheden de seneste 10-15 år og generationsskiftet har været i gang lige så længe.

De tre nye ledere af Møller & Co har fordelt opgaverne, så Rikke Møller, der er uddannet ingeniør, står for tilbudsgivning, mens Klaus Møller og Morten Hansen, der er henholdsvis kloakmester og anlægsstruktør varetager øvrige ledelsesfunktioner og økonomi. Alle tre har undervejs i generationsskiftet gennemgået Dansk Byggeris Lederuddannelse.

Nyt materiel egnet til opgaverne
- Vi havde nogle maskiner, som havde fået lov at køre meget længe, og nu tror vi på, at der kommer mere gang i anlægsarbejdet på Sjælland, så vi skal have udstyret klar til nye opgaver. Det tager jo tid at skifte maskiner og få de nye kørt ind, så vi gjorde det som optakt til foråret, siger Klaus Møller om entreprenørfirmaets nyerhvervede gravemaskiner.

Valget faldt på fem Cat 323DL, som er en 25 tons maskine, der passer godt til de opgaver, Møller & Co primært løser indenfor byggemodning, kloakarbejde, anlæg af veje og jordarbejde.

Møller & Co A/S blev grundlagt i 1970 af Gert Møller og John Hansen primært med vedligeholdelsesarbejder af åer og vandløb. Gennem årene har firmaet udvikles sig til også at arbejde med traditionelt entreprenørarbejde. Det er således blevet til mange entrepriser inden for kloakering i byer, afskærende ledninger som forbindelse mellem landsbyer og centralrenseanlæg, regnvandsbassiner, byggemodninger og vejanlæg.

Der er i dag en medarbejderstab på ca. 30 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109