23948sdkhjf

Omsætningen fordoblet: Jesper Buchs terrasse-investering er ”fandeme bare god”

Serieinvestor Jesper Buch skulle egentlig bare have bygget en ny terrasse af kompositbrædder.

Hans møde med Ricki Kjeldsen og Dennis Povlsen, der står bag sydjyske Treetops, gik imidlertid over al forventning, og parterne enedes hurtigt om en investering – i dag ejer den kendte Tv-løve således 19 pct. af den Vamdrup-baserede virksomhed, der forhandler komposit, akustiklofter og andre byggematerialer til danske byggecentre.

– Vi har styr på organisationen og produkter. Vi har styr på salget og det basale. Men han kan noget med strategi. Her er han skarp. Så kan han noget i forhold til sociale medier, og så skal vi kigge på noget udland. Og når du har sådan en som Jesper Buch med, så er der bare nogle døre, der bliver nemmere at sparke ind, lød det fra Ricki Kjeldsen, da han i sensommeren kunne berette om den nye mand på holdet.

Omsætningen fordoblet

Og Jesper Buchs investering ser indtil videre ud til at bære frugt. I et nyt regnskab er bruttofortjenesten i Treetops Trading vokset fra 9,4 til 14,1 mio. kr., mens resultatet før skat i 2020 lød på 8,8 mio. sammenlignet med 4,7 mio. kr. året forinden. Ifølge Finans blev også omsætningen fordoblet og passerede for første gang 100 mio. kr., og den nyeste mand på Treetops-holdet har således god grund til at være tilfreds.

– Jeg siger altid, at jeg ikke investerer i produkter, men derimod i mennesker. De her mennesker i Treetops er nogle af de mest hårdtarbejdende, jeg har arbejdet sammen med, og det er en fornøjelse at følge. Det er en investering, som fandme bare er god, udtaler Jesper Buch til Finans.

Til JydskeVestkysten fortæller Ricki Kjeldsen, at en del af fremgangen kan tilskrives Buchs strategiske kompetencer.

– Han har også prøvet at have meget travlt og løbe alt for hurtigt. Her har han et strategisk overblik, som vi kan bruge. Skal vi overveje det her? Hvad med at gøre sådan? Han har fået os til at tænke anderledes. Vi render typisk efter bolden og vil nå et mål. Han får os med ud på sidelinjen, så vi ser forretningen i et andet perspektiv, siger Treetops-direktøren til avisen.

TREETOPS TRADING A/S
mio. kr. 2020 2019
Bruttofortjeneste 14,1 9,4
Driftsresultat 9,4 5,2
Resultat før skat 8,8 4,7
Årets resultat 6,8 3,6
Balancesum 46,2 28,1
Egenkapital 11,0 5,4
Gns. antal ansatte 9 8
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109