23948sdkhjf

Grønt vand giver fynske vvs’ere sved på panden

VVS-installatører har travlt med at udskifte defekte installationer på Fyn. Fjernvarme Fyns har tilsat grøn farve til fjernvarmevandet, som afslører utætheder i varmeinstallationerne.
For at gøre det lettere at opdage utætheder i varmeinstallationer tilsatte Fjernvarme Fyn tirsdag den 13. marts et grønt farvestof til fjernvarmevandet.

Der er fundet mange utætheder i kunders varmeinstallationer, og VVS-installatører har derfor fået travlt med at udskifte defekte installationer.

Fjernvarme Fyn har registreret over 200 kunder, der har grønt vand og skønner, at i alt ca 600 kunder har taget kontakt til en VVS-installatør, fordi de har fået grønt vand.

Usandsynligt travlt
Blandt de travle vvs-firmaer, som bliver kaldt ud til opgaver, hvor vandhanernes vand er grønt, er V. Rasmussens Efterfølger i Odense. Ugen har budt på langt flere opgaver end normalt, og det fortsætter ugen ud.

- Jeg skal ud og skifte vekslere sammen med mine folk her lørdag og søndag. Der har jeg de første 13 der skal skiftes der, siger Stig Palmvig fra vvs-firmaet til P4 Øerne.

Travlheden giver sig også udslag hos grossisterne.

- Vi har virkelig haft tryk på de sidste par dage. Det er ganske voldsomt. Jeg vil skyde på, at vi har solgt 20 gange flere varmevekslere end normalt, siger John Thurø Brødrene Dahl fra Odense til fyens.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266