23948sdkhjf

Optimismen spirer i Fredericia

Torsdag blev endnu en travl dag på TUN Byg 2012, hvor fagfolk i tusindvis skabte trængsel ved standene og blandt glade udstillere.
Ved dagens slutning var det samlede antal besøgende 7.493, hvilket gjorde messens tredjedag til den hidtil travleste.

Lip Bygningsartikler, der producerer produkter til rengøring og vedligeholdelse af fliser og klinker, har haft standen fuld af interesserede besøgende de sidste par dage.

- Vi har flere og mere positive besøgende end for to år siden. Det er vores indtryk, at de besøgende håndværkere søger flere og mere alternative produkter og løsninger end hidtil, samt at de er mere prisbevidste, hvilket er en fordel for en mindre virksomhed som vores med konkurrencedygtige priser, siger Dan Vilfort fra Lip Bygningsartikler.

Foråret er tiden til byggeprojekter
Også vinduesproducenten Velux sporer fremgang.

- Foråret er kommet, og det er en god tid for os. Vi har vores helt nye stand fyldt med nye produkter og holder en gang i timen en kort produktpræsentation, som har været meget velbesøgt. Vores besøgende er interesserede i at vide mere om energieffektivitet og -renovering, hvilket passer perfekt til vores nye serie af ovenlysvinduer, siger Allan Nilsson Nordentoft fra Velux.

- Folk er godt orienterede om muligheder og produkter, når de kommer til os, hvilket giver et godt grundlag for en god dialog og en indikation af, at de efterfølgende vil overveje køb, fortsætter han.

Racerkørere og fodboldspillere
Stærke spillere kræver en solid sponsor, og på Mascots stand er der ikke lutter arbejdstøj, men også prominente gæster hver dag.

- Casper Elgaard og John Nielsen udfordrede vores gæster i et racer-computerspil på messens første og anden dag, og i dag har der været bordfodbold på programmet, da Silkeborg IFs Superligamandskab dystede med de besøgende, siger Kristina Vigen Bjerre fra Mascot.

- Mange besøgende har taget udfordringen op, fået en autograf og samtidig hørt mere om vores nye produkter, så det har været meget positivt med vores gæster, afslutter Kristina Vigen Bjerre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109