23948sdkhjf

Skaber fundamentet for bæredygtigt byggeri og recycling

Hos KABI Entreprise A/S, der bygger indenfor alle bæredygtighedsklasserne, står de for totalentrepriser, hovedentrepriser og mindre fagentrepriser i nybyggeri, renovering og ombygning for virksomheder, boligselskaber og offentlige kunder.

Hos KABI Entreprise A/S, der især bygger på Sjælland, sætter de en ære i at være på forkant med udviklingen i byggeriet, både når det kommer til materialevalg, recycling, fleksibilitet i konstruktioner, arealudnyttelse og en fornuftig driftsøkonomi.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel indenfor miljøcertificeret byggeri især fra kommuner og andre almene bygherrer. Derfor har vi kapaciteten til at bygge indenfor alle de forskellige certificeringer,” forklarer Birger Pedersen Daurehøj, der er adm. direktør i KABI Entreprise A/S, som beskæftiger ingeniører, bygningskonstruktører, tekniske assistenter, formænd, tømrere, snedkere og lærlinge.

Svanemærket og DGNB Guld

KABI Entreprise A/S skal blandt andet stå for det DGNB Guld-certificeret byggeri på Knabstrup Skole for Holbæk Kommune, når de skal have renoveret eksisterende faciliteter samt have 1.000 m2 nye tilbygninger. 

I Universitetsparken i Roskilde bygger KABI Entreprise A/S efter DGNB frivillig bæredygtighedscertificering, der kan blive en del af Bygningsreglementet i fremtiden. Entreprenøren er med i budrunden i ombygningen af Tuse Børnehus, der skal certificeres DGNB Guld. I 20/21 opførte entreprenøren 20 Svanemærkede rækkehuse i Værløse på grunden for den tidligere flyvestation.

Bæredygtighed en del af DNA

Hos KABI Entreprise A/S bygger de ikke bare grønt; bæredygtigheden fylder også meget i hverdagen, hvor entreprenøren får leveret grøn strøm fra vindmøller, affaldet bliver sorteret miljøvenligt, og endelig kigger virksomheden på at investere i de første elbiler. 

”Vi vil gerne være med til at gøre en forskel for miljøet; så det er helt naturligt for os også at arbejde med bæredygtigheden på de interne linjer,” fortæller Birger Pedersen Daurehøj.

Om: KABI Entreprise A/S beskæftiger omkring 50 medarbejdere. Entreprenørfirmaet har tømrer- og snedkerarbejde som egenproduktion.
www.kabi-entreprise.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11