23948sdkhjf

Vandværksrenovering til 20 millioner

Renoveringen af Tønder Vandværk er udliciteret til lokale håndværkere af totalentreprenøren Fr. Dahlgaard A/S.
Tønder Forsyning tager nu fat på en renovering af Tønder Vandværk.

Den samlede investering i renoveringen er ca. 20 mio. kroner. Men der er tale om en investering, der forbliver i lokalmiljøet. Renoveringsarbejdet er blevet udliciteret til totalentreprenøren Fr. Dahlgaard A/S, og denne har valgt at udlicitere opgaver til lokale håndværkere.

- Det er rigtigt positivt, at renoveringen medfører arbejde til en række af de lokale håndværksmestre, og på den måde får det store arbejde en yderligere forankring i nærmiljøet, siger driftschef John Pies Christiansen Tønder Forsyning om den store renovering.

I forbindelse med den omfattende renovering vil man både trække på lokale murere, elektrikere, tømrere, nedbrydere, malere m.fl. Det - næsten - nye vandværk forventes klar ved årsskiftet.

Ruster forsyningen til fremtiden
Projektet sker i forlængelse en større gennemgang af hele vandforsyningen i Tønder Kommune. Her renoverer man i øjeblikket i Løgumkloster, senere på året bliver det Højer, men her og nu er turen kommet til Tønder.

Baggrunden for renoveringen findes i en strukturanalyse fra 2009. Den satte fokus på nogle konkrete initiativer, der muliggjorde modernisering og udbygning af de eksisterende anlæg, som nu begynder.

Tønder Forsyning står for fire vandforsyningsanlæg, der leverer rent drikkevand til Højer by og omegn, Tønder by og omegn, Løgumkloster by og omegn og Rømø, som forsynes med vand fra vandværket i Skærbæk. Hvert år løber der mere end 2 mio. m3 vand igennem til godt 9000 husstande
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094