23948sdkhjf

Installatøren er ikke længere kun håndværker

For flere og flere installatører er det ikke nok kun at være håndværker. Nutidens fagmand skal også være designkonsulent, viser ny undersøgelse foretaget af Unidrain.
Nutidens fagmand skal ikke alene installere afløb – han skal også rådgive danskerne om badeværelsesdesign. Det viser ny undersøgelse, som VVS-producenten Unidrain A/S har foretaget blandt 50 installatører.

Når danskerne skal have nyt badeværelse, kræver de tidssvarende gennemtænkt design. Det konkluderer mere end 75 procent adspurgte installatører i ny undersøgelse. Og ønsket om flot design gælder ned til mindste detalje. Rådgivning om design er dermed blevet en integreret del af VVS-installatørens arbejde.

- Danskerne vil have smukke, designrigtige afløb til deres badeværelse. Som installatør skal vi tilbyde en løsning, der lever op til deres ønsker - det giver nemlig glade kunder og en succesfuld forretning, fortæller Janni Jensen fra Total VVS & Bad i Thisted, som blandt andet anvender Unidrains produkter.

Løbende udvikling
Hovedparten af alle linjeafløb, der i dag bliver solgt i Danmark, er Unidrain-afløb. På det samlede afløbsmarked, står virksomheden for lidt under en tredjedel af salget, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

- Vi har arbejdet hårdt for at nå til, hvor vi er i dag. Derfor betyder installatørernes mening meget for os. De kan nemlig hjælpe os med at få et indblik i, hvad danskerne efterspørger – og på den måde kan vi fortsat udvikle vores linjeafløb, så de lever op til både installatørens og forbrugerens krav, siger Thomas Skov Simonsen, marketingschef hos Unidrain.

Virksomhedens afløb er i dag solgt i mere end 500.000 eksemplarer på verdensplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157