23948sdkhjf

MT Højgaard vinder kæmpe kontrakt hos pensionsselskaber

MT Højgaard har indgået en milliardkontrakt med pensionsselskaberne AP Pension og Nykredit om opførelsen af deres kommende domiciler på Svanemølleholm i Københavns Nordhavn.

Kontrakten til 1,6 mia. kr. omfatter bygninger på cirka 57.000 kvm og en kælder på 17.000 kvm, der skal opføres på en 20.000 kvm grund.

- Det er et stort og moderne byggeri, som vi sammen med AP Pension kan starte opførelsen af, hvor der er tænkt gode tanker om, hvordan de to ejendomme skal bruges, så det også kommer til lokalsamfundet til gavn, siger Niels Holm Mikkelsen, der er sektionsdirektør for anlæg Øst i MT Højgaard Danmark, i en pressemeddelelse.

AP Pension bliver ejer af både sit eget samt Nykredits domicil.

- Det er et stort projekt, vi skal opføre på Svanemølleholm, derfor er vi også glade for, at vi har indgået en totalentrepriseaftale med MT Højgaard Danmark, som vi er sikre på, kan løfte opgaven med at bygge nye domiciler til Nykredit og AP Pension. For os har det været vigtigt at få en totalentreprenør, der blandt andet har den nødvendige erfaring, økonomi og rigtige bemanding, og den totalentreprenør har vi fundet i MT Højgaard Danmark, udtaler adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson i pressemeddelelsen.

Forventningen er, at Nykredits domicil afleveres ved udgangen af andet kvartal i 2023, mens AP Pensions eget afleveres i årets sidste kvartal i 2023

MT Højgaard Danmark starter arbejdet den 15. maj. Entreprenørvirksomheden oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at milliardkontrakten ikke ændrer på forventningerne til 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142