23948sdkhjf

JO-EL Electric skifter navn til Schneider Electric

Fra 1. juli 2012 skifter JO-EL Electric navn til Schneider Electric. Det betyder, at JO-EL-logoet over de følgende fire måneder udskiftes med Schneider Electrics grønne logo.
Schneider Electric har i de seneste år arbejdet på at samle alle datterselskaber under ét og samme navn. Dette gælder nu også for JO-EL Electric, der siden 2000 har været en del af Schneider Electric.

Den mest synlige ændring bliver, at JO-EL-logoet bliver udskiftet med Schneider Electric-logo. Dog ikke på alle emballager, da flere vil fortsætte i JO-EL brand. Kontaktpersoner, løsninger og services, som JO-EL er kendt for, forbliver de samme. Ændringen sker løbende i en overgangsperiode frem til 1. juli 2012.

- Målet er at skabe mere værdi for vores kunder gennem et øget forbrugerkendskab til Schneider Electric og en optimering af vores produktsortiment, siger Ole Sander, Country President for Schneider Electric i Danmark og dermed øverste ansvarlige for JO-EL Electrics aktiviteter på gør-det-selv-markedet.

I forbindelse med integration i Schneider Electric er Gert Rasmussen blevet udnævnt til Director, Business Development – DIY, Schneider Electric Nordic & Baltic og Lars Pedersen til salgschef DIY, Schneider Electric Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156