23948sdkhjf

Arbejdsplatforme bygget op i snævre gårdhaver

VMC Pitzner har stået for opbygningen af et større antal arbejdsplatforme på Flintholm Company House i København under specielle forhold.
Pladsmangel og udfordringer med understøtning har gjort opbygningen af et større antal arbejdsplatforme til facadearbejdet på Flintholm Company House på Frederiksberg i København til en kompliceret opgave.

Arbejdsplatformene er opstillet i forskellige niveauer, bl.a. i tre forskellige gårdhaver, hvor der i kraft af en grundig planlægning er sikret understøtning ned gennem de underliggende etager. I én af gårdhaverne er der opstillet fire arbejdsplatforme i to forskellige niveauer, og alle fire forsynes fra en trailerkran, der kan tage materialer fra jordniveau og forsyne platformene.

En anden udfordring har været, at de mange arbejdsplatforme ikke kunne fastgøres i betonfacaden. Derfor har VMC Pitzner fastgjort dem i specialkonstruerede beslag, der når fra vindue til vindue på indersiden.

- Vi har haft et godt samspil med VMC Pitzner om løsning af opgaven. Der har været en god og fornuftig planlægning i god tid, og det hele har været i orden, som det i øvrigt altid er med VMC Pitzner, siger montagechef Anders Krogh fra Kai Andersen A/S, der har lukningsentreprisen på projektet.

Nært samarbejde
Kai Andersen A/S har en samarbejdsaftale med VMC Pitzner, som også indebærer, at Pitzner jævnligt udfører årseftersyn, servicerer og i nogle tilfælde flytter Kai Andersens egne arbejdsplatforme.

- Det er bl.a. sket under arbejdet på Flintholm Company House, fordi det er en opgave, hvor vi har haft ekstra mandskab på arbejdet og dermed ikke har haft kapacitet til at håndtere arbejdsplatformene, forklarer Anders Krogh.

VMC Pitzner har otte SC 5000 arbejdsplatforme i arbejde på Flintholm Company House som supplement til Kai Andersens egne platforme. Alle er monteret med kraner i toppen af masten til hjælp ved vinduesmontering og løft af materialer.

Ud over arbejdsplatforme har VMC Pitzner leveret vakuumåg, trailerkran og kædetaljer. Desuden er der ved hjælp af en underleverandør leveret trappetårne for at skabe adgangsveje i gårdhaverne, hvor arbejdsplatformene spærrer for den sædvanlige færdsel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094