23948sdkhjf

Fremtidens Børnehjem i Kerteminde

Kerteminde Kommune indbyder til prækvalifikation af totalrådgivere til opførelse af Fremtidens Børnehjem.
Visionen for fremtidens børnehjem er udviklet med udgangspunkt i et ønske om at skabe et nyt børnehjem i Kerteminde Kommune. Det skal erstatning den eksisterende institution Dyrehaven.

Prækvalifikation af totaorådgivning på projektet udbydes nu af Kerteminde Kommune.

Fremtidens Børnehjem skal være tidssvarende og passe til den virkelighed den ligger i, hvor involvering af brugerne, individuelle hensyn, fleksibilitet og omstillingsparathed går hånd i hånd med miljømæssig bæredygtighed, og økonomiske og administrative stordriftsfordele.

Visionen er at skabe en ny type døgninstitution, der kombinerer kvaliteterne fra et traditionelt og trygt hjem med nye idéer om, hvad et børnehjem er, og hvilke behov det skal opfylde.

Byggeriet skal være et eksemplarisk institutionsbyggeri, der sætter Kerteminde Kommune på landkortet, som foregangskommune i arbejdet med udsatte børn og unge.

Projektet ventes at omfatte opførelse af ca 700 - 900 bruttoetagemeter nybyggeri på ca 7.500 m² grund.

Budget for de samlede håndværkerudgifter er ca. 15 mio. kr. til bygningen og ca. 2 mio. kr. til etablering af udearealer.

Sidste frist for at afgive bud på projektet er den 24. april 2012. Derefter indbydes fem til syv totalrådgivere til at deltage i projektkonkurrencen.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11