23948sdkhjf

VIP køber plads til 223 boliger på Vestsjælland

Efter Holbæk Kommunes udbud at et grundareal i Jyderup Nord imellem Aggersvoldvej og Præstemarken står det klart, at de nordsjællandske firmaer VIP Estate og VIP Construction skal stå for byudvikling i området.

Ejendoms- og byggefirmaerne har købt grundarealet i konkurrence med flere budgivere, herunder unavngivne lokale konsortier, oplyser Malik Khan Akram, marketingchef i VIP Construction, til Licitationen.

Planen for boligområdet på den godt 92.000 kvm store grund omfatter i udgangspunktet 223 boliger fordelt på 26 parcelhuse, 91 rækkehuse og 106 etageboliger, der i størrelse går fra 180 til 59 kvm. 

Søsterselskaber fra Hedehusene

VIP Construction og VIP Estate har base I Hedehusene og udfører totalentrepriser, nedrivning, betonarbejde, konstruktionsarbejde med mere primært på Sjælland. 

– Rådgiver, arkitekt og entreprenører er ikke faldet på plads endnu, skriver Malik Khan Akram i en mail til Licitationen, men tilføjer han, har man gjort sig ”nogle tanker”.

Muligheden for at få almennyttige lejeboliger integreret i planen bliver også undersøgt. Men, påpeger VIP Construction, kræver det, at både de økonomiske og politiske rammer gør det muligt.  

Arbejder mod byggestart allerede i år

Målet er at bebyggelsen skal leve op til bæredygtighedsprincipper svarende til DGNB Sølv med alt hvad det indebærer af niveau for af bæredygtighed omkring energi- og miljørigtige processer, materialer og byggemetoder, samt social diversitet, integrering af grønne arealer og regnvandshåndtering. 

VIP-selskaber er nu i gang med at planlægge byudviklingsopgaven i samarbejde med kommunen og rådgivere for at få afklaret muligheder i forhold til lokalplanforhold, grundens egnethed, samt de økonomiske og tekniske rammer for opgaven.  

Går alt som håbet vil bebyggelsen kunne komme i gang allerede i år, lyder det fra firmaet.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Byggevirksomhed konkurs – 100 ansatte sendt hjem
Tocifret millionbevilling sikrer restaurering af 1.000 år gammel domkirke
De holder kun ét år: Storstrømsbroen får ny projektdirektør - igen, igen
MT Højgaard Holding får kendt ansigt som ny økonomichef
Tidsplanen skrider igen-igen på supersygehus
Kæmpe vandbeholder skal have sig en overhaling - Pris: 1 milliard kroner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.14