23948sdkhjf

Saxo Properties bag nyt boligprojekt i Lyngby

Investeringsselskabet har købt en nedslidt ejendom, der om fire år skal stå klar med 151 nyrenoverede lejeboliger.
For en gruppe investorer har Saxo Properties købt ejendommen ”Lyngby Søpark”, og vil som managementselskab stå for en omfattende renovering, der skal bringe den nedslidte ejendom fra 1949 op til nutidig standard – både med hensyn til individuelle og kollektive faciliteter.

Lyngby Søpark består af 151 lejemål på i alt 10.243 kvadratmeter fordelt på 8 boligblokke, tæt på Lyngby Sø og Lyngby Hovedgade.

Nyt liv til forsømte ejendomme
Saxo Properties har straks efter overtagelsen fra Realkredit Danmark iværksat en gennemgribende modernisering af ejendommen, og selskabet forventer at bruge ca. fire år på at gennemføre projektet.

- Det er et projekt, vi har glædet os til at sætte i gang, fordi det vil os give os mulighed for at spille på hele det register, vi har rådighed som managementselskab til gavn både for ejendommens beboere og investorerne. Projektet lever op til de forudsætninger, vi har opstillet for Saxo Properties – nemlig at overtage nedslidte, forsømte ejendomme og give dem nyt liv med anvendelse af den nyeste teknologi og moderne byggematerialer kombineret med tidssvarende managementmetoder, forklarer adm. direktør Jesper Damborg.

De 151 boliger i ejendommen har et areal på mellem 60 og 86 kvadratmeter, og flere af dem har udsigt til Lyngby Sø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094