23948sdkhjf

Spaden i jorden til 9.300 m² uddannelsesbyggeri

I Esbjerg nåede udbygningen af Rybners Gymnasium i sidste uge en markant milepæl, da første spadestik til det nye supergymnasium blev taget.
Borgmester Johnny Søtrup fik æren, da den omfattende udvidelse af Rybners Gymnasium i Esbjerg officielt blev indledt i sidste uge.

Gymnasiet udvides med i alt 9.300 m² for at gøre plads til en sammenlægning af Esbjerg Handelsgymnasium og Esbjerg Statsskole. Udbygningen skal efter planen tages i brug efter sommerferien i 2013.

Tæt dialog med brugerne
Selvom spaden først gik i jorden i sidste uge, har entreprenøren MT Højgaard været i gang på byggepladsen i flere uger for at gøre grunden klar til byggeriet.

Den lokale afdelingschef fra MT Højgaard lover, at byggefirmaet vil gøre alt, hvad de kan, for ikke at forstyrre skolens elever og personale i byggeperioden.

- Vi er i meget tæt dialog med skolens ledelse, og vores samarbejde hidtil har været uovertruffet, så skulle der opstå situationer i løbet af foråret, finder vi helt sikkert en løsning på dem, siger Claus Tornbo, afdelingschef i MT Højgaard.

Arkitektfirmaet Grønne & Jessen er arkitekt på udvidelsen af Rybners Gymnasium i Esbjerg, mens Cowi er tilknyttte som rådgivende ingeniør. Projektet løber op i ca. 100 mio. kr.

Kilde: MT Højgaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142