23948sdkhjf

Arbejder på 327 millioners feriecenter

Investorinteresse i en kommende Ferieby Juelsminde skal undersøges inden det videre udbudsmateriale udformes.
Planerne for Ferieby Juelsminde skal nu drøftes med potentielle investorer.

Mulighederne for at etablerer et rentabelt feriecenter i Juelsminde er analyseret af Rambøll i samarbejde med arkitektfirmaet Ginnerup. Da det i vurderingen vil være muligt at feriecentret kan være rentabelt arbejdet en styregruppe arbejder videre med materialet. Næste skridt er således dialog med potentielle investorer.

- Vi vil afprøve, om der er interesse for projektet, inden vi går i gang med det endelige udbudsmateriale, fortæller vicekommunaldirektør Johan Stadil Petersen til hsfo.dk.

Pris: 327 mio. kr.
Juelsminde Ferieby skal placeres på campingpladsgrunden beliggende i Juelsminde midtby med direkte adgang til citygaderne, havnemiljøet og Storstranden. Som nabo til feriecentret mod øst ligger også et stort sommerhusområde.

De forventede samlede byggeudgifter er i oplægget sat til 327 mio. kr. Heraf udgør håndværkerudgifter 263 mio. kr. Inkluderet deri er så badeland, ferieboliger, restaurant mm.

Baggrunden for de fremlagte planer er, at byrådet i Hedensted Kommune i august 2011 vedtog, at den grund, som Juelsminde Campingplads ligger på, kan sælges, hvis en investor er interesseret i at bygge et feriecenter på grunden.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109