23948sdkhjf

Cramo i Esbjerg flytter frem i lyset

Den 2. april slår Cramo dørene op på deres nye butik i Esbjerg, blot få hundrede meter fra den hidtidige.
Muligheden for en beliggenhed tæt op ad den stærkt befærdede Sædding Ringvej har fået Cramo i Esbjerg til at flytte. Synlighed er vigtigt i udlejningsbranchen

Let tilgængelighed og synlig placering er årsagen til, at udlejningsvirksomheden Cramo A/S i Esbjerg har valgt at flytte afdelingen til Smedevej 1. Den nye adresse ligger kun få hundrede meter fra den hidtidige i det nordvestlige Esbjerg ikke langt fra havnen.

- Det er en strategi, vi har fulgt i mange af vore øvrige byer – nemlig at placere os ved større indfaldsveje til de centrale industriområder. Det skal være let for kunderne at komme til os, og så gør det jo heller ikke noget, hvis nye kunder bliver bevidste om Cramo gennem placeringen af vore afdelinger, siger regionchef vest Jørn Rauff Larsen.

Godt gang i byggeriet
Netop betydningen af synlighed i hverdagen understreger afdelingsleder Allan Johannsen.

- Jeg havde forleden en kunde, som troede, at Cramo er ny i Esbjerg, selv om vi har været her de seneste fire år. Det siger lidt om, at vi skal længere frem i lyset, siger Allan Johannsen.

Cramo i Esbjerg har ud over de traditionelle kunder i bygge- og anlægssektoren også mange udlejninger til virksomheder i offshore- og vindmøllebranchen.

- Samtidig oplever vi, at der er god gang i bygge- og anlægsaktiviteten i Esbjerg. Der er en del parcelhusbyggeri og også gang i erhvervsbyggeriet. Det betyder, at der er god efterspørgsel efter vores entreprenørmaskiner og andet materiel til bygge- og anlægssektoren, siger Allan Johannsen.

Cramo i Esbjerg åbner den nye afdeling den 2. april, og den 19. april er der åbent hus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127