23948sdkhjf

Stor interesse giver midtsjællandsk boligprojekt vokseværk

Byggeriet af 48 nye lejeboliger i Jystrup mellem Ringsted og Roskilde er lige sat i gang. Og selvom spærene til det bæredygtige byggeri, navngivet Jystrup Park, stadig er ved at blive fremstillet, er interessen stor, fortæller Mike Borgstrøm, der er direktør i Huse-Byg, firmaet bag projektet. 

Det skriver Smørum-firmaet i en pressemeddelelse. 

Oprindeligt havde Mike Borgstrøm og hans byggepartner Jan Larsen planlagt otte boliger i Jystrup Park med mulighed for udvidelse. Efter den højere interesse i projektet, var de dog ikke i tvivl om, at projektet skulle udvides til de i dag 48 lejeboliger. 

– Til trods for at det kun er otte af de 48 lejeboliger, der står klar den 1. august, har vi allerede lejere klar til næste etape, der er klar til indflytning primo 2022, siger Mike Borgstrøm i pressemeddelelsen. 

– Da min byggepartner Jan Larsen og jeg for to år siden blev enige om, at vi ville lave projektet og sidenhen fandt placeringen, var vi klar over, at området var attraktivt, alligevel havde vi ikke turde håbe på så overvældende en interesse, tilføjer direktøren. 

Projektet Jystrup Park opføres i et beboelsesområde med parcelhuse, og der er allerede afsat plads til yderligere etaper.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203