23948sdkhjf

Case kører ind på Sjælland

S.D. Kjærsgaard styrker positionen på det sjællandske salg af Case entreprenørmaskiner, som firmaet har import og forhandling af.
S.D. Kjærsgaard har ansat Torben Petersen som distriktschef på Sjælland udelukkende med fokus på Case entreprenørmaskiner.

Samtidig er der indgået en serviceaftale med KCS ved Jørgen Komi. Dermed står der ca. 20 servicefolk parate til at tage sig af akutte opgaver på Sjælland. De planlagte serviceeftersyn klares stadig af S.D. Kjærsgaards egne servicefolk.

Kender mange af kunderne
Efter de første par måneders arbejde har Torben Petersen allerede skrevet flere slutsedler og har en række spændende kundekontakter i gang.

- Jeg har været værkfører og eftermarkedssælger hos Volvo Entreprenørmaskiner frem til 2009 og efterfølgende været sælger hos udlejningsfirmaet Loxam. Det er naturligvis lettere at komme ind af døren og få en dialog, når man kender mange af kunderne. Jeg oplever, at der bliver taget godt imod, og kunderne har respekt for, at jeg kommer med et seriøst kvalitetsprodukt, siger Torben Petersen.

Sjælland tegner sig for 40-45% af salget af entreprenørmaskiner, men Case Entreprenørmaskiner har traditionelt langt fra haft et salg, der svarer til den fordeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094