23948sdkhjf

Nyt Om Navne i byggebranchen - del 1

Hvem har skiftet job? Building Supply bringer her en række af den senere tids nyansættelser i branchen.
Arkitektfirmaet A78
Søren Madsen, 28 år, er ansat som bygningskonstruktør. Han er nyuddannet fra Aalborg Universitet og skal arbejde med styring af projekter, byggeledelse og tilsynsopgaver.

Automatic Syd A/S
Stig Jepsen, 43 år, er ansat som gruppeleder for el-tavler i projektafdelingen, hvor han får det overordnede ansvar for at gennemføre alle selskabets tavleprojekter.

Stig Jepsen er oprindelig uddannet stærkstrømstekniker. Han har en baggrund hos bl.a. Høier & Vendelbo, Eegholm, Danfoss og senest IGE-XAO Danmark (CADdy).

Søren Grøn, 53 år, er ansat som salgsingeniør på Sjælland, hvor hans primære arbejdsopgaver bliver salg, kundepleje og tilbudsgivning samt rådgivning og vejledning omkring optimale el-tavleløsninger.

Søren Grøn er oprindelig uddannet el-installatør og har tidligere arbejdet hos bl.a. Siemens, Dong /Nesa, Københavns Energi/Belysning samt div. el-installatører/entreprenører.

Cowi
Jann Aune er ansat som seniormarkedsansvarlig i Lyngby, hvor han får ansvar for at opbygge en projektportefølje inden for projektudvikling med fokus på byggeri samt jord- og grundvandsforurening.

Jann Aune og har siden 1988 arbejdet for MT Højgaard, som projektleder og afdelingschef på MT Højgaards opgaver inden for jord- og grundvandsforurening. I perioden 2005-11 var han været projektudviklingschef i MT Højgaard Project Development. (Kilde: Magasinet Ejendom).

Dansk Boligbyg a/s
Niels Agerholm Nielsen, 50 år, er ansat som projektleder hos i Hobro, hvor han fra den 1. april skal være ansvarlig for projektet ”Liselund” i Vejgård ved Aalborg. Her skal 69 boliger først nedrives, og derefter skal 69 nye og tidssvarende 1-plans boliger opføres det samme sted. Himmerlands Boligforening er bygherre.

Niels Agerholm Nielsen har 14 års erfaring fra entreprenørbranchen.

Dansk Byggeri
Bettina Julian Gravers er ansat som advokat i Juridisk Afdeling. Hun har blandt andet en baggrund hos Slots- og Ejendomsstyrelsen (nu Bygningsstyrelsen).

Desuden er Laura Madsen er ansat som jurist. Hun er nyuddannet fra Aarhus Universitet. (Kilde: Licitationen).

Engsø Projektudvikling
Anette Krarup er tiltrådt en stilling som partner og CEO i Engsø Projektudvikling. Hun kommer aktuelt fra en stilling som konsulent i Schaumann-koncernen, og har tidligere været selvstændig med projektudviklingsselskabet Areea Ejendomsudvikling og partner i projektudviklingsselskabet Nordkranen. (Kilde: Magasinet Ejendom).

Karl Molin Stålkonstruktioner A/S
Michael Hougaard er pr. 1. marts startet som markedschef med ansvar for salgsudvikling på hjemme- og eksportmarked. Michael kommer fra en stilling som kundechef i MT Højgaard A/S og har flere års erfaring med projektudvikling, projektsalg, og kundepleje.

Desuden er Henrik Strøm, ligeledes pr. 1. marts, ansat som salgskonstruktør, og hans primære rolle bliver at supportere Karl Molins salgsteam. Henrik har en baggrund som bygningskonstruktør hos Thyssen Krupp Byg A/S og har arbejdet med lagerhaller og industribyggeri.

Læs også: Nyt Om Navne i byggebranchen - del 2
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078