23948sdkhjf

Stor opgave sender Munck ”et godt stykke over” 200 på fjernvarmearbejde i Jylland

Munck Forsyningsledninger og Haderslev Fjernvarme har netop indgået aftale om udførelse af de to første gaskonverteringsopgaver for Haderslev Fjernvarme. Opgaven, som vedrører to områder i Haderslev By, har opstart efter sommerferien 2021 og forventes afsluttet i 2023. 

Arbejderne udspringer af en rammeaftale med Haderslev Fjernvarme vedrørende anlægs- og smedearbejder i forbindelse med forsyningsselskabets udvidelsesplan. 

– Vi er utrolig glade for at have vundet den første ud af forventet fire udbud i Haderslev Fjernvarmes udvidelsesplan. Munck har over de seneste år opbygget stor erfaring med lignende gaskonverteringsprojekter hos blandt andet Fjernvarme Horsens, og har over tid udvidet vore kapacitet på området, fortæller regionsdirektør Per Jensen, som har ansvaret for Munck Forsyningsledningers aktiviteter i Jylland, i en pressemeddelelse fra selskabet. 

Haderslev Fjernvarmes udvidelsesplan, som potentielt vedrører 3.300 boliger, skal bidrage til den grønne omstilling. For at få varmen ud til de 3.300 nye kunder, skal der nedgraves cirka 62 kilometer nye fjernvarmeledninger i 12 delområder fordelt på fire udbud, hvoraf Munck Forsyningsledninger altså netop har vundet det første udbud.

350 millioner fra fjernvarme

Munck Forsyningsledninger beskæftiger sig med alt fra fjernvarme, fiber, el, vand, gas og kloak, og omsatte i regnskabsåret 2020 for godt 1,1 mia. kr.

Heraf udgør omsætningen på fjernvarme cirka 350 mio. kr.

Et godt stykke over 200 i Jylland 

Senest i rækken af nye opgaver på fjernvarmearbejder, som er gået til Munck Forsyningsledninger, er en rammeaftale med Haderslev Fjernvarme vedrørende anlægs- og smedearbejder i forbindelse med Haderslev Fjernvarme udvidelsesplan. 

I Jylland arbejder Munck Forsyningsledninger på flere store rammeaftaler inden for fjernvarmeområdet, blandt andet i Aarhus, Horsens, Trekantområdet og i Sønderborg. 

Med den nye aftale i Haderslev kommer selskabet til at beskæftige et godt stykke over 200 medarbejdere alene med fjernvarmearbejde i Jylland, oplyser Per Jensen. 

– Vi forventer, at det høje aktivitetsniveau på fjernvarmeområdet vil forsætte de kommende år - ikke mindst drevet af den grønne omstilling, hvor mange boliger skal konverteres fra fossile varmekilder til fjernvarme. Vi kan se, at flere forsyningssleskaber planlægger konverteringsprojekter, hvilket vi derfor forventer os meget af i fremtiden, siger Per Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094