23948sdkhjf

BE Installationer får erhvervspris

Tirsdag aften blev BE Installationer A/S tildelt Viborgegnens Erhvervsråds Årspris 2011.
BE Installationer A/S, der i dag er Viborgs største privatejede el-firma, fik tirsdag aften overrakt Viborgegnens Erhvervsråds Årspris 2011.

- BE Installationer har gennem en vækstorienteret strategi og ledelse opnået en førende position inden for blandt andet datainstallationer, tyverisikring, brandalarmer og videoovervågning. Trods nedgangstider har virksomheden været i stand til at skabe vækst og gode økonomiske resultater ved at udvikle nye forretningsfområder og markeder, der skaber grundlag for en spændende og positiv fremtid, lød det i begrundelsen for tildelingen af årsprisen, der blev overrakt af erhvervsrådets formand, direktør Viggo Hansen.

Står på flere ben
BE Installationer, der har omkring 50 medarbejdere, ejes i dag af direktør Erik Kønigsberg samt el-installatørerne Kim Vissing og Klaus Møller, de to sidstnævnte med hver en mindre aktiepost.

I 2007 oprettedes datterselskabet BE CableCon A/S, der har 17 medarbejdere og råder over en højteknologisk maskinpark inden for kabelkonfektionering. Firmaet er primært leverandør til vindmølleindustrien, men henvender sig også til tavle- og maskinbyggere. Hertil kommer datterselskabet Norlight ApS med speciale i interaktive tavleløsninger og audio-vision.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079