23948sdkhjf

Konkursramt boligforening kan trække murermester med ned

Lykkelund Murerforretning ApS afkræves 15 mio. kr. af konkursboet efter Randersegnens Boligforening til gengæld for 10 boliger.
Konkursen i Randersegnens Boligforening kan nu koste et lille murerfirma i Mørke livet.

Randersegnens boligforening blev først i december 2011 begæret konkurs. Det sket på baggrund en rapportudarbejdet af den midlertidige administrator. Rapporten konkluderede blandt andet, at handlerne i 10 ustøttede boligbyggerier ikke er lovlige og derfor skal gå tilbage.

Læs mere i: Randersegnens boligforening er gået konkurs.
http://www.building-supply.dk/article/vi...

10 boliger for 15 millioner
Blandt handlerne konkursboet nu vil lade gå tilbage er de 10 boliger, som Lykkelund Murerforretning opførte for boligforeningen for halvandet år siden. Det skriver P4 Østjylland.

Til gengæld for de 10 boliger skal murerforretningen betale boligforeningen 15 mio. kr. Løsningen kan en rystet ejer af Lykkelund Murerforretning ikke indfri:

- Jeg kan ikke betale 15 millioner kroner. Jeg er en lille bygmester og kan ikke skaffe pengene. De er jo investeret i noget andet og brugt til min forretning, siger ejer af Lykkelund Murerforretning, Nicolai Bech til P4 Østjylland.

Tidligere har Sander Ejendomme været nødsaget til at beholde 18 nybyggede boliger , da Randersegnens Boligforening efter konkursen ikke kunne gennemføre den planlagte handel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078