23948sdkhjf

Moe & Brødsgaard opruster gennem opkøb

Rådgiveren har overtaget Skude & Jacobsen og udvider dermed sin organisation fra syv til ni kontorer.
Flere kompetencer, bedre service, og muligheden for fortsat vækst, er baggrunden for at Skude & Jacobsen bliver en del af Moe & Brødsgaard.

- Skude & Jacobsen og Moe & Brødsgaard kompletterer hinanden på både kompetencer og geografi, og sammen kan vi tilbyde kunderne flere specialer, og endnu bedre service, fortæller en glad Christian Listov-Saabye, adm. direktør i Moe & Brødsgaard.

Begge virksomheder råder over en række specialkompetencer, og med Skude & Jacobsen ombord udvider Moe & Brødsgaard paletten med specialistviden inden for områder som geoteknik, fjernvarme og energi.

Moe & Brødsgaard har hovedkontor i København samt regionskontorer i Aarhus, Aalborg, Fredericia og Roskilde. Med Skude & Jacobsens kontorer i Vordingborg og Odense, dækker koncernen fremover hele Danmark. Med den nye organisation står Moe & Brødsgaard styrket med en koncern på over 400 medarbejdere.

Generationsskifte
For Skude & Jacobsen sker indlemmelsen i Moe & Brødsgaard som led i et generationsskifte. Virksomheden har indtil nu været ejet af otte partnere.

Med indtrædelsen i Moe & Brødsgaard, udtræder fire partnere, og fire fortsætter som aktionærer i Moe & Brødsgaard. Ledelsen og den daglige drift af kontorerne i Vordingborg og Odense fortsætter uændret.

Skude & Jacobsens adm. direktør Peter Islev fortæller om baggrunden for virksomhedens indtræden i Moe & Brødsgaard:

- Sammen med Moe & Brødsgaard bliver vi en del af en større organisation og kan dermed tilbyde kunderne en endnu større ressourcesikkerhed og en række specialkompetencer, som vi ikke har i dag. Moe & Brødsgaard er kendt i branchen, som en meget attraktiv arbejdsplads, med en stærk firmakultur og godt socialt sammenhold mellem medarbejderne, hvilket Skude & Jacobsen også har, så det glæder vi os til at bidrage til, fastslår han.

Samarbejder i forvejen
Parløbet mellem de to virksomheder er ikke nyt. Virksomhederne har allerede flere projekter sammen, blandt andet inden for fjernvarmeområdet, hvor de har vundet to rammeaftaler og flere opgaver sammen.

- Vi har gennem flere år haft samarbejder med Skude & Jacobsen, hvor vi har suppleret hinanden, enten med volumen eller specialviden, og har på den måde været i stand til, at stille et meget skarpt team, der har givet flere nye opgaver. Sammen tror vi på, at vi kan udvikle flere markeder, og ekspandere yderligere inden for vækstområder, fortæller Christian Listov-Saabye.

Om Skude & Jacobsen
Skude & Jacobsen er med sin grundlæggelse i 1952, en velfunderet virksomhed med afdelingerne Anlæg, Byggeri, Geoteknik, Energi og Miljø. Virksomhedens 50 medarbejdere er fordelt på hovedkontoret i Vordingborg og afdelingen i Odense.

Om Moe & Brødsgaard
Moe & Brødsgaard A/S hører til blandt Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med flere end 350 ansatte fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Fredericia, Roskilde samtdatterselskabet Moe Polyplan AS i Norge. Virksomheden rådgiver inden for områderne Byggeri & Design, Erhverv & Bolig, Energi & Industri samt Anlæg & Miljø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109