23948sdkhjf

Pihl-entreprenør skriver endnu et kultur- og idrætsbyggeri i bogen

Entreprenørvirksomheden BNS har vundet endnu et projekt og får hovedentreprisen på ombygningen og udvidelsen af Skævinge Kultur- Idræts- og Fritidshus, og det er godt nyt for borgerne i Skævinge i Nordsjælland.

Byggeriet blev påbegyndt den 8. juni og markerer endnu et vundet projekt for entreprenørvirksomheden, som er del af Pihl-koncernen. For 14 dage siden kunne selskabet afsløre et nyt projekt med NREP i Sorø.

Renoverings- og ombygningsarbejdet af Skævingehallen er igangsat af Hillerød Kommune som bygherre, hvor BNS er udvalgt som hovedentreprenør, efter virksomheden i vinters blev prækvalificeret til at afgive pris på projektet.

Forgængeren vandt også i Skævinge

B. Nygaard Sørensen A/S, som gik konkurs i januar 2020 og blev delvist overtaget af Pihl-koncernen måneden efter, vandt i november 2019 en tidligere udgave af idræts- og kulturbyggeri i Skævinge. 

Dengang var der tale om en totalentreprise med en entreprisesum på 23,25 mio. kr. Desuden var byggeriet sat til at gå den 1. august 2020 og fortsætter 12 måneder.

Siden er udarbejdet et nyt projekt og afholdt et nyt udbud - som det nye BNS nu har vundet - efter alle kunstens regler. 

Parterne ønsker ikke at oplyse prisen på BNS-entreprisen overfor Licitationen.

Tegningerne bag byggeriet er udarbejdet af Christensen og Co. Arkitekter og Rambøll. Byggeriet forventes at stå færdig til juni næste år.

Nedrivning, ombygning og nybyggeri

Lokalsamfundet i Skævinge får med tilbygningen og udvidelsen af den eksisterende idrætshal et nyt og sports- og kulturcenter, der kan danne rammen for sociale og kulturelle aktiviteter i lokalområdet.

Det nye Skævinge Kultur-, Idræts- og Fritidshus kommer til at indeholde blandt andet fitness, orangeri, spinning, musiklokaler, foreningslokale og multisal. 

Byggeprocessen omfatter både nedrivning, ombygning, nybyggeri og udskiftning af taget på den eksisterende idrætshal samt landskabsarbejde. Derudover tages der i projektet hensyn til den nærliggende skole, der efter afslutningen af byggeriet i 2022, får fuld glæde af de nye faciliteter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125