23948sdkhjf

GBL vinder totalrådgivning i Kolding

Tegnestuerne GBL og Pivotech samt Rambøll vinder indbudt konkurrence om totalrådgivningen af et nyt skaterareal i Kolding City.
Kolding Kommune har valgt at indgå kontrakt med den lokale tegnestue GBL i samarbejde med tegnestuen Pivotech og Rambøll. Teamet skal varetage rådgivningsopgaven omkring etableringen af et nyt skaterareal i Kolding City.

Visionen er at skabe et byrum, der animerer til fritidsaktiviteter, primært til skatere. Til projektet er afsat 3,5 mio. kr. til i forbindelse med indgåelse af kommunens budget for 2012.

Lokalkendskab
GBL besidder et stort lokalkendskab og er i forvejen bl. a. involveret i udviklingen langs Kolding Å, mens tegnestuen Pivotech har specialiseret i at designe og projektere skaterparker.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med projektet, siger fritidskonsulent Mona Bruun Enevoldsen og fortsætter:

- En af de første opgaver bliver i samråd med skaterne at finde det helt rigtige sted at placere et skaterareal i Kolding City.

Hvordan processen omkring inddragelse af de fremtidige brugere bliver, ligger endnu ikke helt klart, men det vil der blive taget hånd om, når projektgruppen med rådgiverne samles efter påske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094