23948sdkhjf

Andelsboligforening ombygger 63 boliger

I Nyborg ønsker AB Sprotoften sin afdeling 3 ombygget og renoveret. Prækvalifikation til totalentrepriseudbuddet nu udsendt.
AB Sprotoften Nyborg skal ombygge og renoverer de to blokke, som udgør boligforeningens afdeling 3. Derfor er udsendt prækvalifikation til totalentrepriseudbud på projektet.

Opgaven omfatter projektering og udførelse vedrørende ombygning og renovering af de to boligblokke fra 1955, hvor 64 boliger skal ombygges til 44 tidssvarende boliger, og hvor facader, tag og udearealer renoveres.

Udbuddet gennemføres som en totalentreprisekonkurrence i omvendt licitation eller i en licitation med targetpris. Der forventes blandt andet konkurreret på udvalgte indretningsløsninger, teknisk kvalitet og styringskompetencer.

Konkurrencen tager afsæt i et udbudsmateriale, der har fastlagt planprincipperne for boligfordelingen og principperne for de tekniske løsninger.

Bygherrens mål er, at der gennemføres en ombygning og renovering i samarbejde med en totalentreprenør, der har erfaring med ombygningsarbejde i ældre etagebyggeri, og samtidig en totalentreprenør, der er i stand til at planlægge og styre opgaven i forhold til godkendelse af førstegangsproduktioner, trimmede processer, høj teknisk kvalitet og "mangelfri" aflevering.

Opgaven forventes udbudt primo maj 2012 og med tilbudsfrist medio juni 2012. Og byggeriet forventes afleveret november 2013.

Fristen for at afgive bud er den 25. april 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078