23948sdkhjf

KE Fibertec: Fremgang på alle fronter

2011 blev historisk godt for KE Fibertec, der sluttede året med et rekordoverskud på 10,6 mio. kr. før skat og minoritetsaktionærer.
KE Fibertec-koncernen har oplevet stor fremgang i alle selskaber, og det er årsagen til, at det i 2011 blev til det bedste resultat i virksomhedens historie.

Overskuddet lyder på lidt mere end 10,6 mio. kr. før skat efter et år, hvor bruttoindtjeningen steg med hele 30 procent til 35,1 mio. kr.

- Vi er særdeles tilfredse med koncernresultatet, og vi føler os godt rustet til at øge vores markedsandel endnu mere på de vigtigste hovedmarkeder i de kommende år, siger adm. direktør Carsten Jespersen.

Specielt KE Fibertec UK har haft stor fremgang i salget og bidraget positivt til det gode koncernresultat.

Klar med stort investeringsprogram
KE Fibertec AS beskæftiger knap 100 medarbejdere og producerer luftfordelingssystemer baseret på fiberteknologi til blandt andet skoler, laboratorier, sportshaller og kontorer.

Resultatet i 2011 har skabt stor optimisme på hovedsædet i Vejen, og den bliver ikke mindre af, at der fra bestyrelsens side er givet grønt lys for et stort investeringsprogram, som gennemføres i 2012 og 2013.

- Vi har blandt andet oprettet et nyt salgssetup i Østeuropa med udgangspunkt i vores fabrik i Varnsdorf i Tjekkiet. Med denne satsning ønsker vi at blive en væsentlig spiller på de nye markeder i Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Rumænien og på sigt også i Rusland. Derudover har vi en række nye tiltag i støbeskeen, som meget gerne skulle understøtte vores strategi om altid at tilføre ”added value” til vores kunder, fortæller Carsten Jespersen.

- Forventningerne til resultatet i 2012 er også positive, om end ikke helt i samme størrelsesorden som rekordåret 2011, tilføjer han.

Klar med nyhed til ingeniører og installatører
Blandt de nye tiltag i 2012 er desuden en produktdatabase til MagiCAD Ventilation, der er en overbygning til AutoCAD eller Revit.

Mange rådgivende ingeniører og installatører har allerede set idéen i at bruge MagiCAD til projektering af ventilationsløsninger. Med den nye produktdatabase bliver det muligt at dimensionere og beregne tekstilkanaler direkte i MagiCAD.

- Vi har store forventninger til MagiCAD, og vi håber, at vores løsning bliver godt modtaget af rådgiverne. For en virksomhed som KE Fibertec, der altid har solgt skræddersyede løsninger, har det været en spændende, men også udfordrende proces at udvikle komponenterne til programmet, siger salgschef Tommy Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125