23948sdkhjf

Var ikke de billigste – derfor vinder Rønnede-entreprenør aftale med Lyngby-Taarbæk

Würtz Gruppen har netop vundet asfaltudbuddet i Lyngby-Taarbæk Kommune. Således står entreprenørvirksomheden fra Rønnede på Sydsjælland i spidsen som projektleder for fortovsrenovering, vejrenovering og brøndarbejde i hele kommunen over de næste to år. 

Udbudssummen lyder på i alt 30 mio. kr., og flere vejrenoveringer kan komme på tale, hvis kommunen finder, at der er behov for det. Würtz Gruppen A/S allokerer i alt 10-15 mand, som vil være fuldtidsbeskæftiget i Nordsjælland. 

– Vi kommer til at have folk i gang hver dag et eller andet sted i kommunen over de næste to år, siger Rene Würtz i en pressemeddelelse om opgaven. 

Opgavens omfang betyder, at Würtz Gruppen A/S opretter en lokal base med kontor og det nødvendige maskinel i perioden.

Würtz Gruppen står for kloakering og brolægning og har desuden det overordnede projektansvar og med koordinering af underleverandører til asfaltering, tv-inspektion, strømpeforring med mere. 

Blødere værdier var udslagsgivende

Vinderebuddet var ikke det billigste, men gik alligevel til Rønnede-firmaet. Forklaringen er de mere bløde værdier, som vægter højt hos entreprenørvirksomheden og tilsyneladende også hos Lyngby-Taarbæk Kommune. 

– Vi har en velintegreret CSR-strategi, som vægter tungt i vores dagligdag og sikrer, at vi både leverer en høj kvalitet, og samtidig gør det med respekt for både miljøet og den branche, vi er en del af, siger direktør Rene Würtz.

– Vi er også nødt til at tænke over, hvordan vi bruger de ressourcer, vi har til rådighed. Og vi ser det som en del af vores ansvar at sikre nye folk til branchen, tilføjer han med henvisning til virksomhedens lærlingeprogram.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.114