23948sdkhjf

C.C. Contractor vinder diabetescenter

Endnu en entreprenør er fundet til byggeriet af det nye Sjællands Universitetshospital i Køge. Denne gang er det til byggeriet af det kommende Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS) i Køge og den eksisterende del af lægeuddannelsen i Region Sjælland. 

C.C. Contractor med hovedsæde i Herning er valgt som totalentreprenør på byggeriet, der vil stå færdigt ultimo 2023. 

- C.C. Contractor A/S har afleveret et meget overbevisende og gennemarbejdet tilbud, som har scoret højt på alle de parametre, der ligger til grund for vurderingen – og som samtidig er indenfor budgettet, siger projektchef Jens Peter Nielsen, Projekt Universitetshospital i Køge, i en pressemeddelelse fra Region Sjælland.  

Byggeprojektet (TE06) omfatter i alt cirka 4.500 kvm nybyggeri i fem etager med direkte forbindelser til eksisterende bygninger og kældre. Placeringen giver sammenhæng med de øvrige uddannelses- og forskningsaktiviteter, som sammen med behandling udgør fundamentet i universitetshospitalet. 

Husets funktioner har fælles foyer, men har derudover hver sine dedikerede områder i huset. Steno Diabetes Center Sjælland placeres i de to nederste etager, mens lægeuddannelsen placeres i de øverste tre etager af nybyggeriet. 

Aftaler mellem Region, fond og universitet

  • Det er mellem Region Sjælland og Novo Nordisk Fonden aftalt, at Novo Nordisk Fonden donerer midler til en tilbygning til det eksisterende Sjællands Universitetshospital, som kan anvendes til Steno Diabetes Center Sjællands forsknings- og udviklingsrelaterede diabetes-indsats. 
  • I samme bygning placeres Region Sjællands nuværende lægeuddannelse. Region Sjælland har et samarbejde med Københavns Universitet om et særligt Region Sjælland-spor for kandidatstuderende, altså studerende på de sidste tre år af lægeuddannelsen. Denne del af bygningen finansieres af regionen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.235