23948sdkhjf

Byggeweb ekspanderer til Sydafrika

Et nyt lokalt partnerskab sikrer Byggeweb A/S en stærk position som leverandør af software til den sydafrikanske byggebranche.
Med fortsat vækst på hjemmemarkedet og i resten af Norden de seneste år fortsætter Byggeweb ekspansionen internationalt.

Den seneste destination er Sydafrika, hvor Byggeweb nu lanceres under virksomhedens internationale navn Docia.

- Vi ser et stort potentiale i Sydafrika, og ved at sikre, at Docia ZA har veletablerede kræfter på det sydafrikanske marked, har vi et stærkt og solidt udgangspunkt i Sydafrika, siger CEO Mads Bording, der fastslår, at ambitionen er at opnå en markant markedsandel på det sydafrikanske marked.

Inden for det sidste år har Byggeweb etableret sig i både Storbritannien og Indien, og med opstarten af Docia i Sydafrika forfølger virksomheden sin internationale målsætning om at blive en global leverandør.

Fakta om Byggeweb
Byggeweb A/S blev grundlagt i 1997 og er i dag Nordens førende udbyder af software til projekt- og ejendomsstyring. Byggeweb er en global løsningsleverandør til byggebranchen med afdelinger i fem lande, der tilbyder velafprøvede ”Software-as-a-Service”-applikationer til byggebranchen.

Byggeweb håndterer årligt flere end 800 projekter, og selskabet har over 110.000 projektbrugere fordelt på over 7.000 virksomheder i 16 lande. Byggeweb har hovedkontor i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078