23948sdkhjf

Erfaren direktør til Bygmas seneste nyerhvervelse

Når Bygma Nykøbing F den 1. september får ny direktør, er det en erfaren og branchekendt trælastprofil, der kommer til at stå for den daglige ledelse.

Ole Flibo har været ansat i Bygma i 18 år, de seneste 14 år som filialchef/trælastdirektør. Det har både givet ham lang ledelseserfaring og et indgående kendskab til Bygma.

I Bygma Nykøbing F vil Ole Flibo have fokus på kundeservice og personalepleje.

- Faktisk hænger de to ting uløseligt sammen. Medarbejdernes trivsel smitter notorisk af på kunderne, og deres lyst til at handle i forretningen. Jeg fornemmer, at der er en god stemning blandt de ca. 35 medarbejdere, og det vil jeg gøre mit til at fastholde, så de nye kollegaer forbliver velintegrerede i Bygma. Jeg vil i den kommende tid tage rundt til kunderne for at hilse på og skabe tryghed omkring de aftaler, der er indgået. Jeg ser desuden frem til at engagere mig i det lokale erhvervsliv, siger Ole Flibo i en pressemeddelse. 

Ole Flibos vej til direktørposten 

En uddannelse som isenkræmmer gav Ole Flibo et afsæt som sælger. Han er søn af en tømrermester, så trælastbranchen trak, og efter udstået læretid blev han ansat i Rønnede Trælast. Siden kom han til en anden aktør i branchen, først som sælger og derefter som salgschef.

Karrieren fortsatte i Bygma Haslev, og efter nogle år kunne Ole Flibo overtage ledelsen af sin første arbejdsplads i Rønnede, som nu var blevet en del af Bygma. I årene der fulgte, nåede Ole Flibo også at være filialchef for Bygma Hårlev inden han for 7 år siden kom til Bygma Hvalsø som direktør.

Under Flibos ledelse fordoblede Bygma Hvalsø sin omsætning.

Det er disse erfaringer, der har været med til at ruste Ole Flibo til at overtage direktørposten i Bygmas nyeste, danske erhvervelse Bygma Nykøbing F, som har været en del af Bygma-koncernen siden april i år.

Forretningen henvender sig primært til professionelle kunder og er en betydelig aktør på markedet for byggematerialer på Lolland-Falster.

Privat bor Ole Flibo i hus i Næstved med sin hustru Anja. Sammen har de 3 døtre på 21,21 og 26 år. Han holder af at fiske fra sin båd, der ofte stævner ud fra Klintholm Havn på udkig efter laks. Her kommer trælastdirektøren helt ned i gear mellem de ofte travle arbejdsdage.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.328