23948sdkhjf

Kontorbygning er genopstået som 33.000 kvm hotel

Siden foråret 2018 har NCC arbejdet på Strandgade 7 på Christianshavn. Nu er sidste hånd er lagt på den store bygning, der er afleveret til bygherre ATP Ejendomme og nu tager hul på sit nye liv som NH Collection Copenhagen. 

Det skriver NCC i en pressemeddelelse. 

Der er blevet føjet 4.000 kvm til den i forvejen 29.000 kvm store bygning i form af en ny 7. etage, en udvidet stueetage samt en restaurant ud mod havnen. Restauranten er offentlig tilgængelig ligesom den trappe, der er bygget fra kajen op til den fredede Knippelsbro, der forbinder Slotsholmen med Christianshavn. 

– Det er et projekt, hvor vi virkelig har kunnet gøre brug af alle vores kompetencer helt fra den digitale screening af bygningen og til den sidste sten er lagt af NCC’s egne brolæggere, siger Dennis Nielsen, direktør i NCC Renovering, i pressemeddelelsen. 

Opfindsomhed i coronatid

Ud over at det i sig selv har været en stor, kompleks opgave, har projektet også været udfordret af corona undervejs. 

– På Strandgade har vi blandt andet været udfordret af den begrænsede plads midt i byen, men jeg skal indrømme, at corona også har sat sit præg på opgaven siger Karina Mary Andersen, projektdirektør i NCC, som samtidig takker medarbejderne for opfindsomhed og engagement. 

Under pandemien har der været op mod 200 håndværkere på pladsen, dog fordelt på de godt 33.000 kvm etagemeter, der trods alt har gjort det muligt at holde en vis afstand. Der blev også opfundet systemer, der skulle hjælpe håndværkerne til at være max 10 i mandskabsvognene ad gangen. 

Trods udfordringerne er det lykkedes at aflevere hotellet til en glad bygherre til den aftalte tid, så hoteldriften kan gå i gang som planlagt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172