23948sdkhjf

Ny chef skal styrke murerafdelingen hos WO Råsted

Jens Nyborg Sørensen, tidligere projektleder i Hans Ulrik Jensen A/S, er ansat som ny murermester i håndværksvirksomheden WO Råsted.
Øget omsætning og styrkede relationer til kunderne i Randers- og Aarhus-området.

Det er den overordnede målsætning for Jens Nyborg Sørensen, der netop er tiltrådt som murermester i WO Råsted – en østjysk håndværksvirksomhed med omkring 90 ansatte inden for fagene tømrer, snedker, murer, byggeleder, jord-, beton- og kloak.

Jens Nyborg Sørensen er tidligere projektleder hos murer- og entreprenørfirmaet Hans Ulrik Jensen A/S i Auning, hvor han har arbejdet i 11 år. Her har han haft ansvar for serviceafdelingen og udførelse af beton-, murer- og tømrerarbejder samt hovedentrepriser. Han er tidligere medejer af byggefirmaet Nyborg Sørensen ApS, som i dag drives af hans bror og to nevøer.

Nu rykker Jens Nyborg Sørensen altså til WO råsted, hvor han håber at kunne udnytte sit brede netværk og sin erfaring fra mere end 42 års beskæftigelse i byggebranchen:

- Jeg ser frem til mine nye udfordringer hos WO Råsted og til at styrke det opsøgende arbejde og bevare kontakten til de faste kunder. WO Råsted er eksperter på deres felt, og det er jeg glad for at være en del af, siger Jens Nyborg Sørensen, der primært skal servicere virksomhedens faste og nye kunder og varetage traditionelle murermester opgaver inden for murerarbejde og ombygning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094