23948sdkhjf

Totalrenovering af natvarmestue

Kirkens Korshærs natvarmestue på Nørrebro er med støtte fra Realdania blevet totalrenoveret. Både de arkitektoniske og funktionelle værdier i huset er bragt i orden.
Fredag den 20. april blev Kirkens Korshærs natvarmestue indviet i en ny og bedre stand. Gennem to år har håndværkerne været i gang med at bygge bedre sove- og spisefaciliteter, et handicaptoilet og skabt bedre mulighed for, at de hjemløse kan vaske tøj og bade.

- Vi synes at huset både rummer en særdeles sympatisk aktivitet, og har nogle bevaringsværdige arkitektoniske kvaliteter, som understøtter kvarterets fysiske identitet. Samtidig ligger projektet i tråd med Realdanias indsats for social bæredygtighed, siger projektleder Eske Møller, Realdania.

Også udvendigt har huset i Stengade fået et stort løft. Facaden er istandsat med blandt andet isætning af nye vinduer og en opdatering af indgangsforholdene.

Fakta:
Det samlede projektbudget for renoveringen var på cirka 3,2 mio. kr., hvoraf Realdania har støttet med 1,4 mio. kr. Veluxfonden har også bidraget til finansieringen af renoveringen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11