23948sdkhjf

Flere får muligheden for at bygge i ny Odense-forstad

Byggeriet af de første boliger i forstaden Årslev ved Odense går i gang senere på måneden. Ejendomsselskabet Humlebo Gruppen, der har købt de første byggefelter i den bæredygtige forstad, står bag de i alt 75 lejeboliger.

Nu har flere investorer så mulighed for at blive en del af den spirende bydelen. Faaborg-Midtfyn Kommune har netop sendt de næste byggefelter i udbud, i alt 9.399 kvm byggefelter fordelt på ni storparceller, der udbydes både samlet og enkeltvis.

Den nye bydel er en del af byudviklingsprojektet Fremtidens Forstad, der udover en ny bæredygtig bydel også består af en omfattende forvandling af bymidten.

Faaborg-Midtfyn Kommune er i gang med at etablere en helt ny daginstitution i Årslev og om et år går kommunen i gang med at renovere og udbygge skolen.

Prisbelønnet byprojekt i Årslev

Faaborg-Midtfyn Kommune mål med ”Fremtidens Forstad” i Årslev er en ny og bæredygtig bydel med 500 boliger, hvor man – som så mange andre udviklingsområder – sætter fællesskaber, nærhed til naturen og bæredygtighed i centrum. Den ambition indebærer mere konkret, at bydelen udvikles med et mål om at opnå DGNB-guldcertificering af hele området.

Byudviklingsprojektet Fremtidens Forstad er vinder af byplanprisen 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11