23948sdkhjf

Lendager sælger materiale-firma

Lendager Group sælger en stor bid af Lendager UP, som arbejder genanvendte, genbrugte og upcyclede byggematerialer. Det skriver Børsen. 

Det nye selskabs ejerkreds er ifølge Børsen North East Family Office, NREP-stifterne Mikkel Bülow og Rasmus Nørgaard, Søren Jensen Racetozero Invest med folkene bag Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S, Exornator med Rasmus Juul-Nyholm fra Cobblestone A/S, The Circular Way Invest, det bæredygtige konsulent- og investeringshus, The Footprint Firm samt en række mindre investorer. 

Handlen betyder også, at firmaet skifter navn til A:gain. Samtidig overtager Thomas Nygaard Hamann direktørposten efter stifter Anders Lendager, hvis ejerskab i firmaet nu er reduceret til 6 pct. 

– Vi har ikke haft kapital til at få opbygget et lager i en skala, der gør, at entreprenører og bygherrer kan være trygge ved, at vi kan levere de mængder varer, der skal til i store byggerier. Så nu er planen, at vi snævrer feltet af produkter ind og satser på at producere store, ensartede mængder af dem, siger Anders Lendager til Børsen.

I løbet af fem år skal materialefirmaet have en trecifret toplinje, men hvornår det skal være en profitabel forretning, vil hverken Anders Lendager eller Thomas Nygaard Hamann komme nærmere overfor Børsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Skanderborg på vej med hovedentreprise på børnehus til 50 millioner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.113