23948sdkhjf

International pris til danske Byggeweb

Medievirksomheden Red Herring har kåret den danske udbyder af software til byggeriet som vinder af 2012 Top 100 Europe.
Prisen betyder, at Byggeweb, ud fra de opstillede kriterier i Red Herrings konkurrence, er Europas mest innovative, unikke og lovende teknologivirksomhed i 2012.

Og hæderen vækker naturligvis både glæde og stolthed på Byggewebs hovedkontor i Ryesgade i København.

- Det er en anerkendelse af vores forretning og vores teams evne til at være innovative og tænke ud af boksen, siger Mads Bording, CEO hos Byggeweb A/S.

En anerkendelse af vores strategi
Alle deltagende virksomheder er blevet vurderet ud fra en lang række kvantitative og kvalitative kriterier som fx finansielle resultater, teknologisk innovation, ledelseskvalitet og strategieksekvering.

Med førstepladsen i Top 100 Europe er Byggeweb sikret en plads i finalen – Red Herring Global 2012 – der finder sted i Los Angeles fra den 3.-5. december 2012. her vil i alt 15 nominerede kandidater fra henholdsvis Europa, Nordamerika og Asien dystre om prisen som verdens bedste teknologivirksomhed i 2012.

- At blive kåret som vinder er samtidig en anerkendelse af vores strategi og den deraf følgende udvikling og vækst, som Byggeweb gennemgår i øjeblikket. Vi har nået mange milepæle både i Norden og i resten af verden. Vores ambitioner slutter ikke her, da vi oplever, at vi kan skabe værdi for byggebranchens aktører uanset geografi og vi glæder os til at fortsætte rejsen, slutter Mads Bording.

Fakta om Byggeweb A/S
Byggeweb blev grundlagt i 1997 og er i dag en global leverandør af software til byggebranchen med afdelinger i fem lande. Selskabet har over 110.000 projektbrugere i mere end 7.000 virksomheder i 16 lande, der dagligt udveksler data i byggeprojekter og ejendomsporteføljer via www.byggeweb.dk og www.docia.com. Byggeweb har hovedkontor i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081