23948sdkhjf

Nordjysk kæmpe køber det sidste stykke jord i Gellerupparken

Direktør for Brabrand Boligforening, Keld Laursen, brugte sin sidste arbejdsdag på at underskrive en jordsalgsaftale med A. Enggaard om køb af det sidste stykke jord i Gellerupparken. Det skriver det aarhusianske boligselskab i en pressemeddelelse.   

Med denne sidste handel lyder det samlede jordsalg på over 400 mio. kr., penge der skal bruges til at finansiere renoveringen af boligerne i afdelingen. 

– Jeg overtog i 2014 en stor og visionær plan, som nu er realiseret. I år har jeg været med til at forhandle en ny plan, som skal gennemføres i de næste 8-10 år, og jeg har fundet, at det er en passende anledning til at give stafetten videre, siger Keld Laursen i pressemeddelelsen.  

Keld Laursen fratrådte som direktør for Brabrand Boligforening torsdag d. 30. september efter mere end syv år på posten. 

Jorden, som A. Enggaard har købt, ligger op til Edwin Rahrs Vej, hvor den tidligere proprietærgård Tousgården også ligger. 

Understreger - igen – sit engagement 

Fra A. Enggaard lyder det, at handelen på ny er med til at understrege virksomhedens store engagement i Gellerup. Et engagement, der for alvor blev indledt med opførelsen af det kommunale kontorhus Blixens, og som siden er blevet fulgt op af flere byudviklingsprojekter. 

– Det er meget glædeligt, at vi har indgået en aftale med Brabrand Boligforening om endnu et grundkøb i Gellerup, der skal bidrage til områdets fortsat positive byudvikling. 

– Vi har engageret os og investereret i Gellerups udvikling igennem mange år, fordi vi hele tiden har troet på områdets potentiale, og vi begynder nu for alvor at kunne mærke, at byen virkelig vil Gellerup, siger afdelingschef Jens Skinnebach i pressemeddelelsen. 

Han tilføjer, at selskabet sammen med pensionskassen PKA snart sætter gang i udviklingen af den helt nye Gellerup-bydel, Helheden, mellem Edwin Rahrs Vej, Gudrunsvej og Ringvejen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14