23948sdkhjf

NRE udvider endnu et plantecenter 

Hillerød er rammen om den seneste udvidelse af et Plantorama-havecenter, som NRE Denmark står for. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Entreprenørfirmaet har der taget fat på en 4.800 kvm stor udvidelse, hvoraf 1.250 kvm bliver et højlager og 3.450 kvm bliver en overdækket haveplanteafdeling, hvor taget kan åbnes og lukkes efter behov. I forbindelse med udvidelsen øges det samlede parkeringsantal til 500 p-pladser.

Med udvidelsen bliver Plantorama i Hillerød landets hidtil største havecenter på i alt 14.800 kvm. Den nye tilbygning opføres i totalentreprise af NRE Denmark, og forventes at stå færdig i foråret 2022.

Seneste i en række aftaler

– Vi har valgt at arbejde videre med NRE som vores samarbejdspartner, fordi vi føler os trygge ved at overlade styringen af byggeriet til dem, siger Tue Akstrup Jensen, projektchef hos Plantorama, i pressemeddelelsen.

NRE Danmark og Plantorama har tidligere arbejdet sammen, blandt andet på et nyt havecenter i Tilst ved Aarhus. Der nybyggede center har et areal på næsten 12.000 kvm inklusiv tilhørende parkeringspladser og udenomsarealer. Udover butik- og lagerfaciliteter etableres også en café.

I maj i år indgik totalentreprenøren og havecenterkæden aftaler om to større tilbygninger til eksisterende centre i Viborg og Randers

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125