23948sdkhjf

Aarhus-firma får ny medejer

Egil Rasmussen Aarhus A/S styrker ledelsen med 34-årige Thomas Kring Nikolajsen, der bliver ny medejer af tømrerfirmaet.
- Vi skal styrke og udbygge serviceafdelingen. Det er helt naturligt, at servicen bliver kørt af det firma, der har bygget. Vi kender jo alt til det.

Sådan lyder et af målene for den nye tømrermester i Egil Rasmussen Aarhus A/S. Og han ved, hvad han snakker om, Thomas Kring Nikolajsen, som snart kan fejre 10-års jubilæum i virksomheden.

De seneste tre år har været som formand, og det har givet ham mod på at tage yderligere del i udviklingen af tømrerfirmaet, som i dag beskæftiger 37 medarbejdere. Lige nu er Thomas Kring Nikolajsen formand på byggeriet af Daugbjergkollegiet, hvor anden etape står klar til sommerferien.

Manden med den kreative løsning
Egil Rasmussen Aarhus A/S specialiserer sig i større professionelle opgaver som nybyggeri og renovationer for boligforeninger samt alle former for offentlige byggerier. Sammen med Egil Rasmussen A/S i Fredericia udgør selskabet et af Østjyllands største tømrerfirmaer.

Bestyrelsesformand Otto Henriksen er begejstret for det nye blod i virksomheden:

- Thomas tager sin passion med på arbejde. Han sætter en ære i at gøre tingene bedst muligt. Og så er han altid manden, der finder den kreative løsning på de udfordringer, vi støder på, siger Otto Henriksen.

Målet med udvidelsen i såvel ledelse som ejerkreds er vækst i en virksomhed, der i øvrigt har klaret sig fint igennem de seneste år. I efteråret flyttede Egil Rasmussen Aarhus A/S fra Gunnar Clausensvej til egne, større og bedre lokaler på Rudolfgårdsvej 10A i Viby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094