23948sdkhjf

Køber el-grossist: Brødrene Dahl bevæger sig ind på el-markedet

Landets største VVS-grossist Brødrene Dahl tager sit første skridt ind på markedet for el-løsninger, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Selskabet har købt el-grossisten Jens A., og årsagen er et ønske om at kunne tilbyde alle løsninger inden for VVS- og el-installationer i et marked, hvor stadigt flere løsninger går på tværs af de to faggrupper, forklarer direktør i Brødrene Dahl Christian Deichmann til Licitationen.

- Det er en rigtig tilfreds direktør du taler med, og vi er meget glade for at få lov at købe en respekteret el-grossist som Jens A. Og timingen er rigtig for os. Vi kan se, der sker en brancheglidning mellem VVS-og elinstallatører, og den bevægelse skal vi være med i, siger Christian Deichmann.

Brødrene Dahl, som er ejet af franske Saint Gobain, tæller i alt 53 butikker over hele landet inden for VVS samt vand og kloak. Nu lægges Jens A.’s to butikker og en webshop til. 

Fremover skal Brødrene Dahl gerne indtage større dele af elmarkedet, fortæller Christian Deichmann. Men hvordan og hvor meget, er ikke endeligt besluttet. De muligheder, som opkøbet giver begge virksomheder, skal være med at bestemme retningen, forklarer Brødrene Dahl-direktøren.

Jens A., som ifølge seneste regnskab tæller 31 medarbejdere, fortsætter i sin nuværende struktur og med nuværende ledelse.

- Vi fortsætter ufortrødent med navn og organisation og får samtidig mulighed for at betjene endnu flere kunder, siger direktør hos Jens A., Torben Albrechtsen.

Læs mere om handlen og Brødrene Dahls entre på el-markedet på Licitationen: 

Brødrene Dahl bevæger sig ind på el-markedet med nyt opkøb

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.187