23948sdkhjf

Vejle-udvikler bag 150 rækkehuse i ny Billund-bydel

Næste skridt i udviklingen af Billund og planerne Billund Byvision, Billund Syd, har netop fået en politisk tommel op. 

Byrådet i Billund Kommune har godkendt planen for den kommende bydel, som skal have omkring 300 nye boliger fordel på cirka 150 parcelhuse og lige så mange rækkehuse. Rækkehusene bliver opført af samme investor, ejendomsselskabet Selmer Gruppen fra Vejle. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Billund Kommune.

I udviklingen af bydelen er der arbejdet med en forskellighed i forhold til farver, materialer og taghældninger, og det gør, at den enkelte boliglomme får sin helt egen karakter. 

Investor bakker op om forskellighed

Selvom de enkelte områder får en unik karakter, er der samtidig stor fleksibilitet i det enkelte boligområde til eksempelvis at bygge i en eller halvanden etage, med eller uden valmede tage eller i det generelle materialevalg. 

– Vi vurderer, at kravene er sammensat på en god måde, så hver enkelt boliglomme får sit eget unikke udtryk. Når der ikke er det samme udtryk i hver eneste boliglomme, gør det området mere attraktivt som helhed. Som investorer ser vi ikke kravene som et problem, men tværtimod som et godt grundlag for at skabe attraktive boligområder og en sikkerhed for vores investering, udtaler Jesper Norup, Selmer Gruppen, i pressemeddelelsen.

Billund betegner sig selv Børnenes Hovedstad, og den nye bydel skal indrettes med henblik på at blive et godt sted at bo for børnefamilier. Eksempelvis anlægges der stier, som forbindes med Billunds eksisterende stinet og dermed forbindelse til Billund By.

Billund Syd, et nyt boligområde syd for Sønderkær Bæk i Børnenes Hovedstad, bliver en ny og spændende bydel, som kombinerer det bedste fra forstaden, det bedste fra naturen og med kort afstand til skole, fritidsaktiviteter og bymidten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094