23948sdkhjf

Han skal lede Rambølls 1000 byggerifolk i Danmark

Ronni Holm Dam, 45 år, er Rambølls nye mand i spidsen for Rambølls forretningsenhed for Byggeri i Danmark. Forretningsenheden med godt 1.000 ansatte og en årlig omsætning på 900 mio. kr. 

Han erstatter Søren Brøndum, der fortsætter som global direktør for Byggeri i Rambøll. 

– Jeg har altid været draget af byggeriprojekters kompleksitet, samt af hvordan digitale værktøjer kan bidrage til, at vi i branchen bliver bedre til at samarbejde og forstå hinanden. Det kommer jeg til at have stor fokus på i min nye stilling. Derudover ser jeg meget frem til at arbejde for en mere bæredygtig byggebranche, siger Ronni Holm Dam, som har titel af direktør for Byggeri i Danmark hos Rambøll, i en pressemeddelelse. 

Den nye mand ved rorpinden kommer fra en stilling som direktør for Rambølls division for store byggeriprojekter i Danmark. Og store byggeprojekter bliver der flere af i fremtiden, understreger han. 

– Opgaverne i rådgiverbranchen vokser både i størrelse og kompleksitet drevet af ambitiøse kunder, voksende byer og et komplekst interessentlandskab, der efterspørger helhedsorienterede, bæredygtige løsninger. Alt hvad der er omkring bygninger skal i dag tænkes sammen i projektet – transporten, miljøet, energiforsyningen, vandløsningerne. En af mine vigtige opgaver bliver derfor, at vi i Byggeri skaber et tæt samarbejde med Rambølls øvrige eksperter indenfor vand, mobilitet, energi, biodiversitet og så videre, så vi kan stille med det bedste hold fra hele koncernen til kunderne, siger Ronni Holm Dam.

Indsats for implementering af virtuelt design

Ronni Holm Dam startede hos Rambøll i 2001 og har blandt andet være med til at implementere 3D-projektering og sidenhen virtuelt design/BIM i rådgiverkoncernen. De sidste 10 år har han også ledet udviklingsarbejdet inden for digitalisering og BIM i Danmark.

Derudover sidder han i direktørgruppen for DiKon, en sammenslutning af syv af de største aktører i den danske byggebranche, der arbejder for at udbrede standardiserede IT-redskaber til byggeriet.

Ronni Holm Dam er uddannet civilingeniør med speciale i konstruktioner fra Aalborg Universitet og har en MBA fra Syddansk Universitet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tocifret millionbevilling sikrer restaurering af 1.000 år gammel domkirke
De holder kun ét år: Storstrømsbroen får ny projektdirektør - igen, igen
MT Højgaard Holding får kendt ansigt som ny økonomichef
Tidsplanen skrider igen-igen på supersygehus
Kæmpe vandbeholder skal have sig en overhaling - Pris: 1 milliard kroner
Konstruktionsfejl og konkurs gør byggeri ubrugeligt
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.141