23948sdkhjf

Rådgiver viser bedste ordrebog i fire regnskabsperioder

Der er  tilfredshed hos Ulrik E. Fink, adm. direktør hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S, der har 165 medarbejdere.

Virksomheden så sig i regnskabsåret 2018/19 nødsaget til at tage nogle betydelige nedskrivninger, "relateret til et par problematiske større projekter, hvilket på daværende tidspunkt resulterede i et større underskud", som det hedder i en pressemeddelelse i forbindelse med det endnu ikke offentliggjorte regnskab for 2020/21.

Det skriver Licitationen.

Ifølge Ulrik E. Fink kan selskabet i år fremvise et resultat af ordinær drift, der har løftet sig til 1,3 mio. kr. fra 0,7 mio. sidste år, ligesom egenkapitalen tillige har fået et løft og har oplevet en stigning fra 16,3 mio. kr. for regnskabsåret 2019/20 til nu knap 17 mio. kr.

- I lyset af det voldsomme stormvejr, som corona var, er det godt, at både vi og kunderne holdt hovedet koldt. Og man kan sige, at det, vi såede før pandemien, høster vi nu frugterne af, siger han.

Han tilføjer, at han er godt tilfreds med resultatet for 2020/21.

- Uagtet at det ikke er et meget stort beløb, der aflejrer sig på bundlinjen, følger resultatudviklingen præcis de ambitioner, vi satte i 2018/19, og som vi nu to år i træk har leveret på. Starten på 2021/22 viser også positive takter, og vi har en tro på, at vi i det kommende år kan forbedre både top- og bundlinje, siger han.

Bedste i fire perioder

- Desuden er det positivt at registrere en samlet ordreindgang i 2020/21, som har været den stærkeste i de seneste fire regnskabsperioder, og dertil en pipeline der indeholder nogle yderst spændende projekter, der vil bringe vores samlede ingeniørkompetencer i spil, siger Ulrik E. Fink.

Selv om virksomheden for regnskabsåret 2018/19 var noget ude i tovene med et underskud på 11 mio. kr. er man ifølge Frank Jensen, bestyrelsesformand og ejer, kommet stærkt igen:

- Ingen nævnt, ingen glemt, vi har ikke behov for at pege fingre af nogen, men det er ikke en hemmelighed, at nogle af de store hospitalsprojekter har kostet på bundlinjen, men grundlæggende er vi stadig glade for det bidrag, vi fagligt set også har kunnet yde på disse projekter, siger Frank Jensen.

Læs mere om udiklingen hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma på Licitationen - Byggeriets Dagblad

Rådgiver viser bedste ordrebog i fire regnskabsperioder 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156