23948sdkhjf

Nyhed rydder ABBs stand

ABB er på El & Teknik 2012 med produkter til alt fra kraftværker til stikkontakter, hvor de nye SCHUKO-produkter er den største nyhed.
I tråd med El & Teknik 2012s fokus på energieffektiviseringer af tekniske installationer har ABB taget et bredt udsnit af koncernens produkter med på messen.

Blandt dem findes en solcelle inverter, hvor testmodellen er koblet til det anlæg, som er installeret på ABBs kontor i Odense. Men også intelligente installationer til bygninger var blandt produkterne, der bliver vist frem. Og det er der en rigtig god grund til:

- Det rykker virkelig. Vi oplever mere og mere efterspørgsel på produkterne i takt med, at det vinder indpas i Danmark, siger marketingschef Lars M. Poulsen, som kan berette om en velbesøgt stand.

Og besøgende var der i sandhed mange af. Ikke mindst ved de SCHUKO-stikkontakter, som ABB har lanceret netop på El & Teknik 2012.

Store forventninger til SCHUKO
SCHUKO-stikkontakter er nyt for ABB i Danmark. Så nyt endda, at da godkendelsen var en realitet ryddede man en plads på messestanden. Og det selvom en anden opbygning havde været planlagt lang tid i forvejen.

Forud for lanceringen er gået et stort forarbejde, og det er et område, som ABB ifølge Area Manager Niklas Enkvist virkelig vil. Virksomheden har arbejdet med forberedelserne til deres lancering i Danmark i et års tid, siden det kom på tale, at man ville se på området.

Produkterne, der nu er lanceret, er udvalgt i samarbejde med kunderne. Der er dog kun tale om et lille udsnit af produktpaletten, som nu er præsenteret på det danske marked. Og hvilke produkter, der bliver lanceret fremover, vil i vidt omfang afhænge af kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074