23948sdkhjf

Flere lærepladser i byggebranchen

Vejen Kommune, Dansk Byggeri og erhvervsskolerne Hansenberg og EUC Vest indgår en partnerskabsaftale om flere lærepladser i byggebranchen.
Vejen Kommune, Dansk Byggeri og de to erhvervsskoler Hansenberg og EUC Vest skriver under på en partnerskabsaftale. Det bliver starten på flere lærepladser i byggebranchen og dermed også en uddannelse til langt flere unge i Vejen Komune, vurderer Dansk Byggeri.

- Vores erfaring er, at en partnerskabsaftale får antallet af praktikpladser til at stige. Derfor kommer aftalen til at gøre en stor forskel for de unge i kommunen, som får bedre muligheder for at komme i praktik og dermed gøre deres uddannelse færdig, siger formand for Dansk Byggeri Sydvestjylland, Michael Mathiesen

Den partnerskabsaftale, som Dansk Byggeri og Vejen Kommune skrev under på den 9. maj, betyder, at Vejen Kommune, Dansk Byggeri og de to lokale erhvervsskoler Hansenberg og EUC Vest giver hinanden håndslag på, at de vil gennemføre en målrettet fælles indsats henover sommeren for at skabe flere praktikpladser.

Samarbejde med lokale virksomheder afgørende
- Vi tror på, at partnerskabsaftalen bliver grundlaget for et stærkt samarbejde, hvor vi ved at løfte i fællesskab, kan sikre at de unge i Vejen, kan få en praktikplads hos én af vores lokale håndværksmestre. Det er afgørende for at lykkes, at vi får et godt samarbejde med de lokale virksomheder. Derfor inviterer vi også de lokale virksomheder til informationsmøde den 23. maj kl. 19-21 på Hovborg kro, hvor vi blandt andet fortæller mere om denne partnerskabsaftale, siger borgmester i Vejen Kommune, Egon Fræhr.

- Når Dansk Byggeri går aktivt ind og hjælper med at formidle kontakten mellem de unge og virksomhederne, så viser erfaringerne, at flere får en praktikplads. Fx har vores kollegaer i hovedstaden et partnerskab med Herlev, og det resulterede i over 30 nye praktikpladser på bare et år, siger Michael Mathiesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156