23948sdkhjf

160 boliger på Islands Brygge

Rekonstruerede Walls er i fuld gang med et nyt projekt på 16.500 etagemeter boliger.
I København, nærmere betegnet den såkaldte ”T-grund” på Islands Brygge Syd er et nyt boligprojekt på 16.500 etagemeter under udvikling.

Developeren Walls opfører her 160 rækkehuse og ejerlejligheder, blandt andet i et såkaldt ’townhouse’-miljø. Arkitekt Carsten Holgaard fra Holgaard Arkitekter har tegnet rækkehusene, der er kendetegnet ved store vinduesglas, som går ubrudt igennem de tre etager – fra jordniveau til tag.

Første etape på otte rækkehuse er allerede opført og afleveret, og den næste etape på 30 rækkehuse forventes at starte op her i 2012.

- Der er tegn på, at nogle typer af boliger er på vej ud af krisen. Islands Brygge sælger, og der er et marked for boliger, der er lidt specielle, byder på lidt mere, med en god arkitektur og planløsning. Projektværdien er 520 mio. kr., vi og bygger i takt med salget, siger projektudviklingsdirektør Jørgen Nonnemann.

Walls sigter mod at købe jord til nye projekter, og her er Islands Brygge-området i fokus. Strategien er at udvikle 1-2 projekter pr. år. Ejerne lader gevinsterne stå i selskabet til at udvikle de næste projekter, i det omfang det bliver nødvendigt.

Læs mere om Walls i artiklen Developer tilbage med ny styrke
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11