23948sdkhjf

Aarsleff skal udvide lufthavnsterminal for 2,1 milliarder kroner

Entreprenørkæmpen Per Aarsleff A/S skal den næste årrække stå for et omfattende arbejde med at udvide Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Selskabet har netop skrevet under på opgaven med en totalentreprisekontrakt på 2,1 mia. kr., lyder det i en pressemeddelelse.

Aftalen kommer, efter at anlægs- og byggeentreprenøren sammen med Cowi A/S, Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Zeso Architects i 2019 blev tildelt den såkaldte co-creation-proces.

Nu har Københavns Lufthavn så valgt at gå videre med Aarsleff til det egentlige udvidelsesarbejde.

- Vi glæder os naturligvis meget over, at vi har bidraget til projektet, som vi nu skal udføre for Københavns Lufthavn. Det har været en succesfuld og effektiv co-creation-proces, hvor vi i tæt samarbejde har udviklet og udformet den komplekse udvidelse, udtaler siger Jesper Kristian Jacobsen, adm. direktør i Per Aarsleff A/S i en pressemeddelelse.

- Vi har gode erfaringer fra tidligere projekter i lufthavnen, og vi glæder os til at komme i gang med et nyt spændende projekt, som tilmed skal foregå mens fly, medarbejdere og passagerer bruger lufthavnen, som de plejer, siger han videre.

Udvidelsen af Terminal 3 vil udfolde sig over de næste syv års tid, så terminalen efter planen står færdig i 2028. 

Milliardkontrakten vil, skriver Aarsleff, indgå i selskabets forventninger til regnskabsåret 2021/22.

Opdateres...

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.632